Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠετώντας μηχανή βαρύτητας

Καθολική κάμπτοντας μηχανή κυλίνδρων

Καθολική κάμπτοντας μηχανή κυλίνδρων

  • Universal Roller Bending Machine
 • Universal Roller Bending Machine

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Wuxi, Κίνα
  Μάρκα: Ronniewell
  Πιστοποίηση: CE, ISO, Certification of original
  Αριθμό μοντέλου: W11XTNC-120*3200

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: To be confirmed with us
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Κεντρικός υπολογιστής γυμνός, ανταλλακτικά που συσκευάζονται σε περίπτωση που
  Χρόνος παράδοσης: 30 εργάσιμες ημέρες μετά από κάτω - πληρωμή
  Όροι πληρωμής: 30% TT εκ των προτέρων, 70% TT πριν από την αποστολή
  Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα ανά μήνα
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Ταχύτητα κύλισης: 4.5 m/min Πιστοποίηση: CE
  Μέταλλο επεξεργασμένο: Carbon Steel Power: Υδραυλικός
  Όνομα προϊόντος: Κάμψης μηχάνημα πρώτη ύλη: Μέταλλο φύλλων, Κύλισμα πιάτων
  Υψηλό φως:

  gravity die casting machine

  ,

  tilting gravity die casting machine

   

   

   

  Προσαρμοσμένη μέση/μικρή κυλώντας μηχανή πιάτων/καθολική κάμπτοντας μηχανή κυλίνδρων με το CE

   

   

   

  Γρήγορη λεπτομέρεια:

   

   

  Αυτή η κυλώντας μηχανή πιάτων 4 κυλίνδρων είναι εισαχθείσα τεχνολογία κατώτατης ρύθμισης τόξων. Ο ανώτερος κύλινδρος και ο κατώτατος κύλινδρος οδηγούν τον κύλινδρο. Η δύναμη θα περάσει το μειωτή πλανητών και το δόντι του ανωτέρου και θα κατεβάσει τον κύλινδρο που θα παράσχει τη ροπή του κυλώντας πιάτου. Ο κατώτατος κύλινδρος μπορεί να κινηθεί στην κατακόρυφο έτσι ώστε σφίγξτε το πιάτο. Δύο πλευρές του κατώτατου κυλίνδρου είναι δευτερεύων κύλινδρος και ο κύλινδρος πετρελαίου υδραυλικής πίεσης θα κινηθεί στο τόξο. Τέσσερις κύλινδροι θα χρησιμοποιήσουν τη tunning συμπεριφορά κυλίσματος πυρήνων. Το πλεονέκτημα ταΐζει μιά φορά χωρίς την ενίσχυση της βοηθητικής συσκευής που μπορεί να τελειώσει την προ-κάμψη δύο ακρών του πιάτου, του κυλίνδρου ρόλων και του τόξου. Επίσης μπορεί να ελέγξει και να διαμορφώσει το μεταλλικό πιάτο και η ευθεία άκρη υπολοίπου είναι μικρή. Είναι καλύτερο από εσωτερικό άλλο quantivalent προϊόν. Χαρακτηρίζεται από την υψηλή αποδοτικότητα, τη χαμηλότερη ενέργεια και την εύκολη λειτουργία.

   

   

   

  Περιγραφή:

   

   

  1. Επάνω στη συσκευή κυλίνδρων

   

  Επάνω στη συσκευή αποτελείται από τη μηχανή, το μειωτή πλανητών, επάνω το κάθισμα ρουλεμάν κυλίνδρων, επάνω τον κύλινδρο, τις διπλές σειρές που ο πυρήνας που αντέχει κ.λπ.

  Η υδραυλική μηχανή μπορεί να προβλέψει τη ζητούμενη εξουσία του κυλώντας πιάτου. Η πίεση εργασίας είναι 19.5MPa.

  Οι διπλές σειρές που η φέρουσα χρήση πυρήνων επιταχύνουν χαμηλότερα και βαριά συμπεριφορά κυλίσματος πυρήνων φορτωτών tunning.

  Το υλικό του επάνω κυλίνδρου είναι 42CrMo.Hardness μετά από την τραχιά κατεργασία και η ανοπτώντας επεξεργασία είναι HB260~300.

  Η υδραυλική πίεση του επάνω ρόλου θα φρεναρίσει στην ισορροπία.

  Καθολική κάμπτοντας μηχανή κυλίνδρων 0

   

  2, συσκευή κατώτατων ρόλων

   

  Η συσκευή κατώτατων ρόλων αποτελείται από τη μηχανή υδραυλικής πίεσης, το μειωτή πλανητών, που αντέχουν το κάθισμα του κατώτατου κυλίνδρου, τον κύλινδρο πετρελαίου του κατώτατου κυλίνδρου, κάτω από τον κύλινδρο, το διπλό συντονίζοντας πυρήνα που αντέχουν κ.λπ.

  Η υδραυλική πίεση μπορεί να παρέχει τη ζητούμενη κινητήρια δύναμη του κυλώντας πιάτου. Η πίεση εργασίας είναι 19.5MPa.

  Ο κύλινδρος πετρελαίου του κάτω κυλίνδρου θα παράσχει τη στερέωση που μπορεί να παρέχει την τριβή για το κύλισμα.

  Οι διπλές σειρές που το ρουλεμάν πυρήνων θα χρησιμοποιήσουν τη χαμηλότερη ταχύτητα, συντονίζοντας το κυλώντας ρουλεμάν πυρήνων του βαριού φορτωτή.

  Το υλικό του κάτω κυλίνδρου είναι μέταλλο 42CrMo.Hardness κραμάτων μετά από την τραχιά κατεργασία και η ανοπτώντας επεξεργασία είναι HB260~300.

   

  Καθολική κάμπτοντας μηχανή κυλίνδρων 1

   

  3, δευτερεύουσα συσκευή κυλίνδρων

   

  Η δευτερεύουσα συσκευή κυλίνδρων αποτελείται από τον κύλινδρο βοηθών, τον κύλινδρο πετρελαίου του δευτερεύοντος κυλίνδρου, το φέρον κάθισμα και το tunning πυρήνα που αντέχουν κ.λπ.

  Η δευτερεύουσα διευθετήσιμη δομή είναι οδηγημένο δευτερεύον ρουλεμάν κυλίνδρων από το έμβολο του κυλίνδρου πετρελαίου με το τόξο που αυξάνεται και που πέφτει. Αντιστοιχία για να κυλήσει το διαφορετικό κύλινδρο διαμέτρων.

  Το υλικό του δευτερεύοντος ρόλου είναι 42CrMo, η σκληρότητα της ανοπτώντας επεξεργασίας είναι HB260-300.

   

  Καθολική κάμπτοντας μηχανή κυλίνδρων 2

   

  Η συσκευή κύκλου εργασιών αποτελείται από το κάθισμα κύκλου εργασιών, τον κύλινδρο πετρελαίου του κύκλου εργασιών κ.λπ. Το έμβολο του κυλίνδρου πετρελαίου κύκλου εργασιών θα αντιμετωπιστεί με την επιχρωμίωση. Ο κύκλος εργασιών της συσκευής κύκλου εργασιών είναι εύκολο να παρθεί έξω το πιάτο κατά μήκος του κυλίνδρου.

   

   

  5. Σταθεροποίηση, δευτερεύοντα πλαίσιο μηχανών κύκλου εργασιών και πιάτο βάσεων

  Το βαρύ και αξιόπιστο πλαίσιο συγκόλλησης θα εγκαταστήσει στο κάτω πλαίσιο για να εξασφαλίσει την ακρίβεια και την αξιοπιστία. Το σταθερό πλαίσιο μηχανών κύκλου εργασιών δευτερεύον είναι μέρη συγκόλλησης πιάτων χάλυβα Q235B. Μετρίαση μετά από να ενώσει στενά και να επεξεργαστεί στη μηχανή. Δύο κύλινδροι του κάτω κυλίνδρου θα λειτουργήσουν χωρίς πόλο που χωνεύεται. Κρατήστε την ομοιομορφία του συστήματος που η πίεση εργασίας και το ταίριασμα θα είναι κατάλληλες. Η αποτελεσματική περιοχή του κυλίνδρου πετρελαίου είναι μεγάλη. Μια θέση είναι ενεργός σφράγιση και η ταχύτητα ανύψωσης θα συμμορφωθεί με το αίτημα διαδικασίας. Είναι εύκολο να ελεγχθεί synchro του κυλίνδρου δύο πετρελαίου. Είναι εύκολο να επισκευαστεί και να ενισχυθεί η συντήρηση.

   

  Καθολική κάμπτοντας μηχανή κυλίνδρων 3

   

  Το κατώτατο πλαίσιο είναι ενωμένο στενά στο σύνολο και τη μηχανή μετά από την ανακούφιση την πίεση. Ο παράγοντας του αντι-στριψίματος του τμήματος είναι υψηλός με την καλές δύναμη και την ακαμψία. Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση, κατάλληλη λειτουργία, χαμηλότερο αίτημα για το ίδρυμα και coinvent για να κινηθεί.

   

  Καθολική κάμπτοντας μηχανή κυλίνδρων 4Καθολική κάμπτοντας μηχανή κυλίνδρων 5

   

   

  6, σύστημα υδραυλικής πίεσης

   

   

  Γενική εισαγωγή

  Το υδραυλικό σύστημα κατασκευάζεται σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα, το βιομηχανικά τυποποιημένο και τη λογική ρύθμιση. Έχουμε εξετάσει την υψηλή αποδοτικότητα και η ενέργεια αποταμίευσης, μειώνει την πηγή αποβλήτων και θερμότητας. Το σύστημα είναι χωρισμένο και το σημείο σύνδεσης θα χρησιμοποιήσει την ειδική σφραγίζοντας κόλλα. Απαγορεύστε τη διαρροή. Είναι εύκολο στη συντήρηση. Η αντλία υδραυλικής πίεσης είναι χρησιμοποιημένη αντλία υψηλού πετρελαίου, η βαλβίδα υδραυλικής πίεσης είναι χρησιμοποιημένο σύστημα βαλβίδων Yuci συσσωρευμένο Youyan. Η εξεταστική πίεση είναι 25MPa χωρίς διαρροή. Η ρύθμιση της σωλήνωσης είναι απλή, λιγότερες διαρροή και εύκολη συντήρηση. Για να εγγυηθεί στο πετρέλαιο υγρό καθαρό, είναι σχεδιασμένο φίλτρο πετρελαίου στο στόμα πετρελαίου της αντλίας πετρελαίου. Το πετρέλαιο πίεσης από την αντλία πετρελαίου μπορεί να εισαχθεί στο διευθετήσιμο σύστημα πίεσης. Κατόπιν μέσω του κομματιού βαλβίδων, μέσω της παρέκκλισης της βαλβίδας στον κύλινδρο πετρελαίου.

  Σύστημα υδραυλικής πίεσης

  Το σύστημα υδραυλικής πίεσης αποτελείται από την αντλία πετρελαίου, τις βαλβίδες, τη σύνδεση ροής και τα μέρη κ.λπ. υδραυλικής πίεσης.

  Η υδραυλική βαλβίδα είναι χρησιμοποιημένη συσσωρευμένη βαλβίδα που η ρύθμιση της σωλήνωσης είναι απλή και εύκολη στη συντήρηση και την ανάθεση.

  Το σύστημα αποτελείται από το κύκλωμα τρία, πέρα από την προστασία πίεσης και το διευθετήσιμο κύκλωμα πίεσης, synchro κύκλωμα, κύκλωμα ταχύτητας.

  Το διευθετήσιμο κύκλωμα πίεσης θα ρυθμίσει την πίεση εργασίας συστημάτων από την κύρια βαλβίδα έκχυσης. Η πίεση εργασίας συστημάτων είναι 19.5MPa.

  Το Synchro κύκλωμα είναι συγχρονισμένο για να κατεβάσει το ρόλο, την αύξηση και την πτώση του δευτερεύοντος ρόλου. Ρυθμίστε τη βαλβίδα ρυθμιστικών βαλβίδων πάνω-κάτω, την επιθεωρήστε από τον αισθητήρα μετακίνησης. Κρατήστε τη synchro ακρίβεια σε ±0.05mm.

  Το κύκλωμα ταχύτητας θα ελέγξει τον κύκλο εργασιών, θα αποκαταστήσει της δευτερεύουσας μηχανής και θα ρυθμίσει την ταχύτητα ρυθμιστικών βαλβίδων του κυκλώματος της βαλβίδας ρυθμιστικών βαλβίδων.

  Όλη η προστασία.

  Η αύξηση και η πτώση του κάτω κυλίνδρου και του δευτερεύοντος κυλίνδρου έχουν σχεδιάσει την προστασία ορίου πίεσης.

   

   

  7. Ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου

   

   

  Γενική εισαγωγή

  Το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου αποτελείται από το ηλεκτρικό γραφείο ελέγχου, πίνακας ελέγχου λειτουργίας. Ο ελεγκτής θα εγκαταστήσει στο ηλεκτρικό γραφείο ελέγχου. Επίδειξη με την οθόνη ψηφιακή. Είναι εύκολο να λειτουργήσει. Κύρια τριφασική 380V/50Hz κυκλωμάτων δύναμη εναλλασσόμενου ρεύματος χρήσης. NC ο έλεγχος εισήγαγε το κύκλωμα θα χρησιμοποιήσει 24V τη ΣΥΝΕΧΗ δύναμη. Το κύκλωμα ελέγχου θα χρησιμοποιήσει το εναλλασσόμενο ρεύμα 220V/50Hz. Ο σταθμός αντλιών οδήγησης και υδραυλικής πίεσης της κύριας μηχανής θα προβλέψει την εξουσία. Το κύριο ηλεκτρικό στοιχείο θα χρησιμοποιήσει το διάσημο εμπορικό σήμα στην Κίνα. Το κατασκευάστε σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα και η δομή είναι λογική με την απαραίτητη μέτρηση χρηματοκιβωτίων και προστασίας.

  Το γραφείο ελέγχου σχεδιάζεται όλο το κουμπί ελέγχου, το δείχνοντας φως, την προγραμματισμένη οθόνη αφής κ.λπ. Κατά τη διάρκεια του κυλίσματος. Πραγματοποιήστε για να ελέγξετε τον έλεγχο όρου και λειτουργίας εργασίας.

   

   

  Όλη η προστασία

   

   

  Η μηχανή θα προστατεύσει από το σχετικό διακόπτη με το βραχυκύκλωμα του ηλεκτρονόμου ρευμάτων και θερμότητας με την υπερφορτωμένη προστασία.

  Κάτω από τον κύλινδρο, η αύξηση και η πτώση του δευτερεύοντος κυλίνδρου θα έχουν το σχετικό διακόπτη ορίου ως προστασία ορίου.

  Ο κύκλος εργασιών και αποκαθιστά του κυλίνδρου έχει σχεδιάσει πάνω-κάτω το διακόπτη ορίου για την προστασία ορίου.

  Ο διακόπτης της γενικής δύναμης έχει τη μηχανή κουμπιών διακλαδώσεων. Υπάρχει το κουμπί της στάσης έκτακτης ανάγκης στον πίνακα λειτουργίας και το δευτερεύον πλαίσιο κύκλου εργασιών για να κόψει τη δύναμη σε μακρινό.

   

   

  Όλες οι συναρμολογήσεις

   

   

  Αφότου αποκαθίσταται το πλαίσιο κύκλου εργασιών, η αύξηση και η πτώση του κάτω κυλίνδρου και του δευτερεύοντος κυλίνδρου, περιστροφή πάνω-κάτω τον κύλινδρο μπορούν να συνεχιστούν (τον επιθεωρήστε από το διακόπτη ορίου του πλαισίου κύκλου εργασιών.

  Ενοχλήστε την ένδειξη

  Όταν η κύρια μηχανή υπερφορτώνεται, το δείχνοντας φως προβλήματος θα ενημερώσει. Όταν το PLC είναι στο πρόβλημα, να κατηγορήσει το φως θα διαμορφώσει επίσης.

  Λειτουργία της αριθμητικής οθόνης

  Το σύστημα της αριθμητικής οθόνης μπορεί να ελέγξει τη διαδικασία κυλίσματος, αριθμητικές διαβίβαση και δύναμη από τη μνήμη. Η ανθρώπου-υπολογιστή διεπαφή είναι προφανής στον κινεζικό χαρακτήρα.

  Λειτουργία του πραγματικού ελέγχου ελέγχου

  Επίδειξη πάνω-κάτω τη μετακίνηση (Yg, Yf), ανύψωση του δευτερεύοντος κυλίνδρου (Χ) του κυλίνδρου πετρελαίου στην οθόνη.

  Λειτουργία της ανθρώπου-υπολογιστή συνομιλίας

  Πραγματοποιήστε την έκδοση, αναθεώρηση της τεχνικής παραμέτρου κομματιού εργασίας με την οθόνη LCD μέσω της εισαγωγής συστημάτων.

  Το PLC ελεγκτών βιομηχανίας μπορεί να ελέγξει σύμφωνα με δύο άκρες τη θέση του επάνω κυλίνδρου. Εγγυηθείτε τη synchro ακρίβεια. Η αναλογία ψηφίσματος του αισθητήρα μετακίνησης είναι 0.05mm.

  Έχει τη λειτουργία της αυτόματης διάγνωσης.

   

   

  Εφαρμογές:

   

   

  • Η δομή είναι αξιόπιστη, coinvent συντήρηση, πάνω-κάτω τη μετακίνηση του κατώτατων κυλίνδρου, της αύξησης και της πτώσης του δευτερεύοντος κυλίνδρου με την ψηφιακή επίδειξη. Η λειτουργία είναι coinvent και έλεγχος ακριβώς.
  • Πάνω-κάτω τον κύλινδρο οδηγεί τον κύλινδρο. Επάνω στον κύλινδρο καθορίζεται και ο κάτω κύλινδρος μπορεί να αυξηθεί και να πέσει, να στερεώσει το πιάτο χάλυβα. Όταν όταν το πιάτο στερεώνεται κοντά πάνω-κάτω τον κύλινδρο, πάνω-κάτω το ρόλο οδηγεί σχετικά. Θα υπάρξει τριβή μεταξύ του πιάτου και του κυλίνδρου εργασίας. Κάνετε το πιάτο να κινηθεί. Η αύξηση και η πτώση του δευτερεύοντος κυλίνδρου θα κάνουν να καλύψουν bend.adjust η αύξηση του δευτερεύοντος κυλίνδρου που μπορεί να φθάσει στο ζητούμενη τόξο ή την ακτίνα της κυρτότητας των στρογγυλών κομματιών εργασίας. Ο δευτερεύων κύλινδρος είναι οδηγημένος κύλινδρος που εξαρτώνται από την τριβή μεταξύ της επιφάνειας κυλίνδρων και του πιάτου χάλυβα. Το κάνετε την κίνηση. Η αύξηση και η πτώση είναι οδηγημένος κύλινδρος πετρελαίου υδραυλικής πίεσης Υ.
  • Ένα τέλος του δευτερεύοντος πλαισίου μηχανών κύκλου εργασιών σχεδιάζεται έναν κύλινδρο πετρελαίου κύκλου εργασιών. Αφότου τελειώνουν το κύλισμα, ο κύλινδρος πετρελαίου ισορροπίας θα λειτουργήσει. Ο κύλινδρος πετρελαίου κύκλου εργασιών θα λειτουργήσει επίσης. Μετά από ξεφορτώστε το κομμάτι προς κατεργασία, ο κύλινδρος πετρελαίου κύκλου εργασιών θα λειτουργήσει πάλι και θα αποκαταστήσει το δευτερεύον πλαίσιο μηχανών κύκλου εργασιών. Ένας κύκλος είναι όλοι εργασίας τελειωμένος.

   

   

  Προδιαγραφές:

   

   

  Εάν δεν βλέπετε τίποτα που ταιριάζει με τις απαιτήσεις σας παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για να συζητήσετε τις ανάγκες σας περαιτέρω.                                                

  Πρότυπο

  Μονάδα

  W12HXNC-40*3900

  W12HXNC-60*3900

  Πρότυπο

   

  Οικονομία CNC 

  Οικονομία CNC 

  Το μέγιστο πλάτος πιάτων

  χιλ.

  3900

  3900

  Μήκος εργασίας του κυλίνδρου

  χιλ.

  4000

  4000

  Πάχος του μέγιστου τέλους πιάτων

  χιλ.

  T36*B3900*φmin1600 (σs≤345MPa)

   

  T55*B3900*φmin2400 (σs≤345MPa)

   

  Το μέγιστο πάχος πιάτων στο κέντρο

  χιλ.

  T40*B3900*φmin1600 (MPA σs≤345)

  T60*B3900*φmin2400 (MPA σs≤345)

  Πλήρες φορτωτών μήκος φλαντζών πλεονάσματος ευθύ

  χιλ.

  ≤1.5-2 χρόνοι του πάχους πιάτων

  ≤1.5-2 χρόνοι του πάχους πιάτων

  Διάμετρος του ανώτερου κυλίνδρου

  χιλ.

  φ670

  φ840

  Διάμετρος του κατώτατου κυλίνδρου

  χιλ.

  φ660

  φ830

  Διάμετρος του δευτερεύοντος κυλίνδρου

  χιλ.

  φ510

  φ630

  Ταχύτητα κυλίσματος

  m/min

  Περίπου 4.5

  Περίπου 4.5

  Δύναμη της κύριας μηχανής

  KW

  75

  55*2

                                  

              

  Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

   

   

  Τα βοηθητικά μέρη της κυλώντας μηχανής πιάτων 4 κυλίνδρων έχουν πάνω-κάτω το υποστήριγμα την υλική συσκευή (αγορά σε άλλη). Επάνω στο υποστήριγμα η συσκευή μπορεί να αντικαταστήσει το γερανό, βαδίζοντας τη λειτουργία του κυλώντας πιάτου, να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας του κυλώντας πιάτου. Κάτω από το υποστήριγμα η συσκευή περιλαμβάνει την υλική συσκευή ελέγχου. Μπορεί να αποβάλει τρικλίζει κατά τη διάρκεια του κυλίσματος. Βελτιώστε την ακρίβεια του κυλίσματος. Ο μοχλός πίεσης του δευτερεύοντος κυλίνδρου προσθέτει την πραγματική πίεση του δευτερεύοντος κυλίνδρου. Μπορεί να κυλήσει τον κύλινδρο μικρών διαμέτρων ενδεχομένως. Το τόξο 4 κυλώντας μηχανή πιάτων κυλίνδρων μπορεί να κυλήσει 1.1times του κυλίνδρου του επάνω κυλίνδρου. Αλλά κανονικά η κυλώντας μηχανή πιάτων 3 κυλίνδρων μπορεί να κυλήσει 1.5 φορές της διαμέτρου κυλίνδρων.

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  WUXI RONNIEWELL MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: vicky

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: No.28, δρόμος Xieda, κωμόπολη Yangshan, Huishan disttict, πόλη Wuxi

  Διεύθυνση Εργοστασίου:No.28, δρόμος Xieda, κωμόπολη Yangshan, Huishan disttict, πόλη Wuxi

  • Τηλ.::86-510-83050580
  • Φαξ:86-510-83050580
  • E-mail:sale@ronniewell.com
  • Χρόνο εργασίας:9:00-17:00
  • Υπεύθυνος: Mr. LUO WEN HUI
  • Mobile Site